top of page

Welkom bij Powerboatscenter, dé officiële importeur voor de Benelux van de meest toonaangevende naam in watersport: Mastercraft. Wij versluizen u in een wereld van ongekende prestaties, innovatie en luxe op het water.

Als trotse importeur van Mastercraft brengen wij de beste wakeboardboten, wakesurfboten en skiboten naar de Benelux. MasterCraft staat wereldwijd bekend om zijn topkwaliteit, cutting-edge technologie en compromisloze prestaties. Elk vaartuig is doordrenkt met vakmanschap en ontworpen om de normen te verleggen voor wat mogelijk is op het water.

Bij Powerboatscenter gaan we verder dan alleen de verkoop. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte Mastercraft voor jouw behoeften. We bieden uitgebreide service en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat jouw watersportavontuur vlekkeloos verloopt.

 

Locaties

POWERBOATS_Logo_cmyk.png

Showroom - Sales - Service

sdj logo.jpg

Sales - Service

Ilmor 2022-51.jpg

Over het merk

Mastercraft, de beste skiboot op het water. Sinds 1968 kan je de kwaliteit en het vakmanschap duidelijk duidelijk zien in elk model. Het gebruik van hoogwaardige materialen en een modern productieproces kan je jaren na aankoop nog steeds voelen.

Het gamma bestaat uit verschillende reeksen die de wensen van elke persoon waarmaken.
Zoek je een klassieke skiboot, een wakeboardboot, wakesurfboot, of liever een crossover die alles aankan? We tonen u graag welk model het best bij uw wensen past.

De vaareigenschappen zijn subliem, het zijn polyvalente schepen die je ook in woester water en op zee kunt gebruiken. Vraag ons welk model best voor u past. De wakesurfboten en wakeboardboten hebben een extra hoge vrijboord. 

Elk model is verkrijgbaar in een zoutwatereditie!

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Vimeo Icon

Huur een Mastercraft advertentie

Wakedreams.JPG
bottom of page