VISITE

Lundi - Samedi
9u - 12u & 13u - 18u

Dimanche et jours fériés sur rendez-vous
Showroom op afspraak

Question

  • Facebook Social Icon

©2018 by Powerboatscenter.

BE 0418 520 554

Privacy statement

Si vous ne pouvez pas traduire on est la pour vous aider, veuillez nous contactez svp. Coördonnees en bas de la page.

Wie zijn wij?

Power center nv, ook gekend als Powerboatscenter BTW BE 0418 520 554 is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens.

Websites:
www.powerboatscenter.be

contactgegevens:

Noordkaai 30 8870 Izegem België

De heer M. Callebert is de verantwoordelijke Gegevensbescherming van Powerboatscenter.

Wij zijn te bereiken via:

Telefoon: 051/30.81.12

E-mail:  power@powerboatscenter.be

 

Waarom verzamelen wij persoonsgegevens?

Powerboatscenter verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruikt maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Bedrijfsnaam

  • Voor- en achternaam

  • Adresgegevens

  • Postcode

  • Plaatsnaam

  • Mobiel telefoonnummer

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • Aanleverdata

  • Overige persoonsgegevens die u mondeling of schriftelijk verstrekt in correspondentie en telefonisch

  • Gegevens over uw activiteiten op onze website

  • Internetbrowser en apparaat type

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij persoonsgegevens?

Powerboatscenter verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om goederen en/of diensten bij u af te leveren

  • Om verkoopovereenkomsten en/of huurovereenkomsten op te kunnen stellen

  • Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

  • Het afhandelen van uw betalingen

  • Verzenden van belangrijke info omtrent ons bedrijf of uw product

Worden uw gegevens gebruikt voor automatische besluitvorming (zoals profiling)?

Nee, dat doen wij niet.

 

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden zolang bewaard als noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst en/of bemiddeling met inachtneming van de wettelijk daartoe gestelde termijnen. Wanneer er geen sprake is van een overeenkomst en/of bemiddeling worden uw gegevens bewaard en gearchiveerd, totdat u opdracht geeft tot vernietiging of verwijdering. Wilt u dat de gegevens niet langer bewaard worden dan dient u contact met ons op te nemen.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Powerboatscenter verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Worden uw persoonsgegevens ook buiten de EU verwerkt?

Wij verwerken uw persoonsgegevens hoofdzakelijk binnen de EU en zoveel mogelijk in België. Voor klanten met producten van buiten de EU kunnen gegevens gedeeld worden met dat bedrijf, dit is om een goede service te garanderen zoals garantie en terugroepacties.

 

Cookies

Wij maken gebruik van cookies. Een cookie is een bestand dat onze website-(server) plaatst op uw computer, tablet of telefoon (apparaat) waarmee u deze website bezoekt. Door het bezoek voort te zetten, te klikken op links of onderdelen, of op enige wijze verder surfen binnen deze website, geeft u via een actieve handeling aan toestemming te geven voor het plaatsen van cookies voor de doelen zoals uiteengezet in dit privacybeleid. Indien u niet akkoord gaat met het feit dat wij cookies plaatsen, dan kan dit invloed hebben op de werking van de website: u kunt dan het volgende doen:

  • De cookies verwijderen uit uw browser;

  • Instellen dat uw browser cookies niet automatisch accepteert.

Afhankelijk van uw browser is het mogelijk dat onze website minder goed werkt. Om goed gebruik te kunnen maken van onze websites, adviseren wij om cookies in te schakelen.

Welke cookies gebruikt deze website?

  1. Functionele cookies
    Functionele cookies gebruiken wij om onderdelen van onze websites handiger te maken, zodat u bijvoorbeeld niet steeds dezelfde dingen in hoeft te vullen of aan hoeft te klikken.

  2. Analyserende cookies
    Google Analytics: u herkent deze cookie aan de namen _ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _umtv, _utmz. U kunt het privacy statement van Google hier bekijken: https://www.google.com/policies/privacy/

  3. Marketing cookies
    Google Analytics Remarketing: hiermee kunnen we meten hoe u onze websites gebruikt en u vervolgens interessante en relevante aanbiedingen doen, bijvoorbeeld van producten die je al eerder hebt bekeken. U herkent dit cookie aan de namen _ga, _gat, _utma, _utmb, _utmc, _umtv, _utmz. U kunt het privacy statement van Google hier bekijken: https://www.google.com/policies/privacy/

 

Hoe kunt u bij ons inzage in de verwerkte persoonsgegevens vragen? En hoe zit het met rectificatie of het wissen van uw persoonsgegevens/het intrekken van uw toestemming of als u gebruikt wilt maken van het recht op dataportabiliteit of als u een klacht hebt of bezwaar wilt maken rond de verwerking van uw persoonsgegevens?

U kunt contact met ons opnemen. Kijk voor onze gegevens onderaan deze pagina, of vul het formulier in op de contactpagina. Wij zullen uw verzoek dan in elk geval binnen de vereiste termijn van 30 dagen afhandelen. Een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit? Dat kan via de website van de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u wordt gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en rijksregisternummer zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

 

Hoe beveiligen wij persoonsgegevens?

Powerboatscenter neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via www.powerboatscenter.be