Bezoek

Maandag - Zaterdag
9u - 12u & 13u - 18u

Zon & feestdagen op afspraak

Vraag

 • Facebook Social Icon

©2018 by Powerboatscenter.

BE 0418 520 554

Het elektrisch surfboard

Specificaties

 • Topsnelheid: 30 knopen / 56 km/u

 • Acceleratie: 0-50 kph in 4 seconden

 • Batterijduur: 40 min gemengd riden

 • Uitwisselbare batterij

 • Laadtijd: 80 min

 • Draadloze afstandsbediening

 • Constructie in carbon

 • Afmetingen: 179x61x22 cm

 • Weight: 35 kg inclusief batterij

 • Onderhoudsvrije motorisatie

Awake Rävik elektrisch surfboard

22.990,00 €Prijs

Materiaal

Verschillende composietmaterialen zorgen voor een licht vaartuig, dit is cruciaal om hoge snelheden te behalen. De keuze van premium materialen zoals carbon zorgen ervoor dat het board een grote impact kan verdragen terwijl de belangrijke elektrische componenten beschermd blijven. De handgemaakte constructie zal de test der tijd doorstaan

Motor

Het elektrisch board is ontworpen met een belangrijke factor in gedachte: Adrenaline!
De 11kw sterke borstelloze elekromotor  levert voldoende kracht om in enkele seconden tot 56km/u te accelereren. De impeller en behuizing zijn nauwkeurig ontworpen voor efficiëntie en een indrukwekkende acceleratie. Dichtingen werken samen met het vaarwater om de nood aan interne koelsystemen te elimineren. Zo minimaliseren we de nood aan onderhoud.

Batterij

De batterij is ontworpen om de grote vraag van de motor aan te kunnen. De Lithium ion cellen leveren zo'n 40 minuten plezier bij gemengd gebruik. Een geïntegreerde LED indicator geeft aan wanner het tijd is om terug te keren naar de oever.

Gemak

Na uitvoerige tests is het Awake board aangepast om makkelijke bediening te garanderen zowel in als uit het water. De batterij kan in 1 beweging gewisseld worden, zo kan je uren aan een stuk het water op. De draadloze bediening is ergonomisch en intuïtief ontworpen, hij is op elk vlak draadloos, ook voor het opladen. Op het display kan je de snelheid en andere belangrijke informatie zien. Slim bedachte  en universele grepen zorgen voor makkelijk transport.

Veiligheid

Er zijn verschillende sensoren aan boord om het product en de rider te beschermen. Denk aan een temperatuursensor tegen oververhitting, een sensor die het systeem uitzet indien het board ondersteboven ligt.
Een magnetisch geactiveerde dodemansknop zorgt ervoor dat het board niet wegvaart zonder de gebruiker. Dankzij deze systemen is het board veilig voor jong en oud.

Kwaliteit

Het elektrisch surfboard is gebouwd in Zweden met hoogwaardige componenten. Aluminium, composiet en electronica worden samengebracht om de rider de best mogelijke ervaring te bieden. De productie gebeurt volgens de strenge Zweedse milieunormen, u kunt er dus op rekenen dat duurzaamheid een belangrijk aspect is van het proces.